AK Parti Samsun teşkilatlarının için yeni hedef: 55 Bin Yeni üye

AK Parti Samsun teşkilatlarının için yeni hedef: 55 Bin Yeni üye

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği 1 milyon yeni üye hedefini çerçevesinde Samsun'daki hedefi 55 bin yeni üye olarak blelirledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy ile bugün tamamlanan AK Parti Samsun İlçe Kongreleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Koronavirüs salgını öncesinde Canik ve Havza İlçe Kongreleri'nin coşkuyla gerçekleştirildiğini anımsatan Karaaslan, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz İlçe Kongrelerimizi yeniden başlatarak 1 aylık süre zarfında tamamladık. Samsun olarak Türkiye'de İlçe Kongrelerini ilk tamamlayan illerden biri olduk. Daha önceki durumun aksine yoğun katılımların yerini kısıtlı sayıda katılımcının aldığı, fiziki mesafe kuralını uyguladığımız bir kongre süreci geçirdik fakat yüreklerdeki heyecan ve yol arkadaşlarımızın, liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti davasına samimiyetle bağlılığı ile kongrelerimizde şölen havasında, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, coşkunun hâkim olduğu, gayretin ve azmin daha da perçinlendiği bir ruh ortaya çıktı." görüşünü paylaştı.


19 Eylül tarihindeki Vezirköprü İlçe Kongresi'ne Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir'in de katıldığını belirten Karaaslan, "Şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumuz değerli yol arkadaşım Erkan Kandemir'in katıldığı Vezirköprü İlçe Kongremize Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan telefonla bağlanarak teşkilatlarımıza büyük bir sürpriz yaptı ve hitabında bizler için yeni hedefler koydu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'mize gösterdiği yüksek teveccühle Türkiye 3.sü olan Vezirköprü'den Sn. Cumhurbaşkanımızın verdiği mesajlar kuşkusuz 17 ilçemizle birlikte Samsun'umuz ve 81 ilimizde bu yola baş koymuş fedakâr teşkilat mensuplarımız için yeni hedefler ve daha çok gayret anlamına gelmektedir. Şehrimizi ve ülkemizi 2023 ve ötesine taşıyacak kadrolar olarak hedeflerimize ulaşana dek azimle ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.


"19 yıldır, büyük dönüşümlerin öncüsü Sn. Cumhurbaşkanımızın ardında, inandığımız yolda omuz omuza yürüyoruz." diyen Karaaslan, "Bizler, milletimizin emanetini omzuyla birlikte yüreğinde taşıyan, unvanları değil, milletimizin gönlündeki yeri en yüksek makam bilenler olarak ülkemizin, bölgemizin ve dünyanın değişim ve dönüşüm yaşadığı, tarihi bir dönüm noktası olarak ifade edebileceğimiz bu dönemde etkilenen değil etkileyen olmaya, değişimin öncüsü rolünü üstlenmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
AK Parti'nin 2023'e kadar her yıl 1 milyon yeni üye hedefinden de bahseden Karaaslan, "Tüm illerimiz, yeni üyeleri teşkilatlarımızla buluşturmak için adeta birbiriyle yarış içinde, bu anlamda bir seferberlik ilan edilmiş durumda. Samsun'umuzda da bu hedef doğrultusunda yeni üyeler ailemize katılmaya devam ediyor. Samsun'a yakışır şekilde 55 bin üye hedefimize ulaşana kadar çalışmamızı kesintisiz sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

Karaaslan, "Bayrağı devreden İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşkilatımıza katkıları vesilesiyle gönülden teşekkürlerimi sunuyor, görevi devralan ve taze bir heyecanla yeni bir başlangıç yapan İlçe Başkanlarımıza ve tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyor, kongrelerimizin ilçelerimiz, Samsun'umuz ve teşkilatlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER