Terme ve Salıpazarı'nda yaralar sarılıyor!

 Terme ve Salıpazarı'nda yaralar sarılıyor!

Terme ve Salıpazarı'nda yaralar sarılıyor!

BÜYÜKŞEHİR, TEYAKKUZ HALİNDE

CUMA GÜNÜ SALIPAZARI İLÇEMİZDE MEYDANA GELEN SELE DAİR KONUŞTU Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İtfaiye ekiplerinin Salıpazarı ve Terme ilçelerindeki selde 47 mahsur vatandaşı kurtardığını, su kesintilerine karşı SASKİ'nin belirli noktalarda içme suyu temin ettiğini SÖYLEDİ.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde meydana gelen sel felaketleri sonrası Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ekipleriyle seferber edildiğini belirterek, "İtfaiye Dairesi'ne bağlı ekiplerimiz selde mahsur kalan toplam 47 vatandaşımızı kurtardı. Yaşanan su kesintilerine karşı da SASKİ, belirli noktalarda içme suyu teminine başladı" dedi.

SEL İHBARI GELİR GELMEZ... 

Başkan Mustafa Demir, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde yaşanan sel baskınlarının ardından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. DEMİR, Her 2 ilçede meydana gelen sel ve buna bağlı oluşan heyelanın yaralarının sarılmaya devam ettiğini belirtTİ. 

SASKİ'DEN İÇME SUYU EKİPLERİ

Başkan Demir, "Ayrıca Terme ilçemizde yaşanan su kesintilerinde halkımızın mağduriyet yaşamamaları için şehir merkezinin belirli noktalarında SASKİ'nin mobil ekipleri tarafından içme suyu temini sağlanıyor. Koordinasyon eksikliği yaşanmaması yaşanmaması için SASKİ'nin 8 adet tankerinin sevk ve idaresi Terme Belediyesi'ne verilmiş durumda" diye konuştu. 

TÜM AKSAKLIKLAR GİDERİLECEK...

Başkan Mustafa Demir, Başta alt yapı olmak üzere tüm aksaklıklarını en kısa sürede gidereceğiz. Termeli ve Salıpazarlı hemşehrilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER