Samsun Milletvekili Dr. Erhan Usta, Ramazan Bayramı dolayısıyla Samsun’un Asarcık ilçesine, Canik ilçesine, İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’na ve Çarşamba ilçesine ziyaretlerde bulundu. Dr. Erhan Usta, gerçekleştirdiği bu ziyaretleri sosyal medya hesapları üzerinden de duyurdu.
Bayram programına Asarcık ile başlayan Dr. Erhan Usta, burada İYİ Parti teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Görüşmeler sırasında Türkiye ekonomisi ve siyasi gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu.
Canik ilçesindeki ziyarette de teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşan Dr. Erhan Usta, burada vatandaşlarla, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum ve siyasi gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.
İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Dr. Erhan Usta, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşarak programına devam etti.
Ziyaretlerin son durağı Çarşamba ilçesi oldu. Burada da teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaşan Dr. Erhan Usta, Türkiye gündemine ilişkin çeşitli konularda vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu.
İşte, Samsun Milletvekili Dr. Erhan Usta’nın X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar sırasıyla şu şekilde;
Sırasıyla X Paylaşım Linkleri;
https://x.com/55erhanusta/status/1906653048774050153
https://x.com/55erhanusta/status/1906682308427431965
https://x.com/55erhanusta/status/1906737619297272169
https://x.com/55erhanusta/status/1907051714571874603