VM Medical Park Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı Sergisi açıldı

VM Medical Park Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı Sergisi açıldı

VM Medical Park Samsun Hastanesi C Blok Lobi'de düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Sergisi’nde, öğrenciler yeteneklerini sergileme ve topluma sanatın iyileştirici gücünü anlatma fırsatı buldular. Samsun Eğitim Bilimleri Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan sergide "Sanatın İyileştirici Gücü" teması işlendi.

14 Mart Tıp Bayramı'na özel açılan resim sergisi, hastane çalışanları ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi ve Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Şafak Aygül, Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Uzmanı Prof. Dr. Keramettin Aydın, Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir, sergiyi ziyaret eden öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler hem hekimlerin tıp bayramını kutlamanın heyecanını yaşadılar hem de tıp bölümü hakkında detaylı bilgiler edindiler.

Hastane yönetimi ve doktorlar, öğrencilerin ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek sağlıkla ilgili doğru bilgi sahibi olmanın önemini vurguladılar. Öğrenciler, hastanede yapılan işlemleri ve tedavileri yakından görerek sağlık hizmetlerinin ne kadar değerli olduğunu deneyimlediler.

Etkinlikle ilgili bilgilendirmede bulunan VM Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Şafak Aygül, "Bu resim sergisi, öğrencilerin sanat aracılığıyla kendilerini ifade etme becerilerini göstermelerine ve topluma sanatın iyileştirici gücünü anlatma fırsatı sunmalarına odaklandı. Amacımız, sağlık alanında çalışmanın önemini vurgulamak ve toplumda sağlık bilincini artırmaktı” dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER