İLKADIM'DA MAHALLE KREŞ VE KÜLTÜR EVİ'NİN 8 İNCİSİ ATAKÖY MAHALLESİ'NDE HİZMETE GİRDİ

İLKADIM'DA MAHALLE KREŞ VE KÜLTÜR EVİ'NİN 8 İNCİSİ ATAKÖY MAHALLESİ'NDE HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN DEMİRTAŞ İLÇEMİZDE HİZMETLER KERVANI DEVAM EDİYOR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Mahalle Kreş ve Kültür Evi projesi kapsamında dar gelirli ailelerin çocukları için hizmete sunulan kreşin sekizincisi Ataköy Mahallesi'nde düzenlenen törenle hizmete açtı.

İlkadım Belediyesi geleceğin teminatını olan miniklerin kişilik ve kimlik kazanmalarına destek sağlayacak olan "Mahalle Kreş ve Kültür Evi" projesinin 8'incisi Ataköy Mahallesi'nde hizmete girdi. Açılış öncesi Ticaret Meslek Lisesi Hava Merasim Bando Takımı'nın muhteşem gösterisi katılımcılardan bol alkış topladı. Balonlarla süslenerek şenlik alanına dönen Ataköy kreşinde eğitimlerini alacak minikler palyaço gösterileriyle doyasıya eğlendi. Kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Burası eskiden sağlık ocağı olarak kullanılan bir yerdi. Burayı biz elden geçirdik ve pırıl pırıl bir hale getirdik. Ataköy Mahallemize bu güzel kreşimizi kazandırmaktan mutluluk duyuyorum. Diğer kreşlerimiz olduğu gibi çocuklarını bu eğitim yuvasına bırakan annelere yönelik kurs hizmetlerimize bu çatı altında da devam ediyoruz. Kreş meselesi bizim için gerçekten çok önemli. Şu anda 8. kreşi açmış oluyoruz. 61 mahallemiz var. Bunun 50 tanesi normal mahalle, 10 tanesi de köy niteliğinde mahalledir. Kreş açmayı devam ediyoruz. 500'e yakın öğrencimiz var. 350 kursiyerimiz var. Bu hizmetler kervanı devam ediyor. Bizim zamanımızda böyle bir imkan yoktu. Burada yavrularımıza bir fırsat vermiş oluyoruz. Kreşimiz hayırlı uğurlu olsun" sözleriyle tamamladı.

Kurdele kesimi ile açılışı yapılan kreşi beraberindeki vatandaşlarla birlikte gezen Başkan Demirtaş miniklerle hatıra fotoğrafı çekindi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER