Atakum'da çalışmalar

Atakum'da çalışmalar

son hız devam ediyor

Atakum Belediyesi ekipleri, kent genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Merkez ve kırsal mahallelerdeki yollarda yoğun çalışma yürüten ekipler; caddelerin ve sokakların yanı sıra ortak kullanım alanlarının temizliğini yapıyor. 

                                                           *****

Atakum Belediyesi ekipleri, kentin dört bir yanında yoğun tempoda çalışma yürütüyor. Alt yapısı tamamlanan yollarda gerçekleştirilen asfalt yama çalışmalarının yanı sıra caddeler ve sokaklar adım adım temizleniyor. Yeşil alanlarda ot biçme ve peyzaj düzenlemesi yapan belediye ekipleri, mevsim geçişinden kaynaklanan ağaç atıklarını da topluyor.  

ÇOK SAYIDA İŞ MAKİNESİ SAHADA 

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum'un merkez ve kırsal mahallelerinde, alt yapısı tamamlanmış yollarda asfalt yama çalışması yapıldı. 7/24 mesai yapan belediye personeli; ağır araç geçişleri ve şiddetli yağışlar nedeniyle zamanla aşınan yollarda iyileştirme yaptı. Çalışmalarda çok sayıda iş makinesi kullanıldı.

DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli; caddeler, sokaklar ve açık alanlarda aralıksız temizlik çalışması yürüttü. Sokakların tazyikli suyla yıkanmasının yanı sıra kentte kazandırılan 180 adet yer üstü konteynerlerin bakımına da özen gösterildi. İnşaatlardan kalan moloz atıklarını iş makineleriyle kaldıran ekipler, yere atılan çöpleri de tek tek topladı.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Çevre düzenlemesine ara vermeden devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentteki yeşillik alanlarda ot biçme ve temizlik çalışması yürüttü. Çok sayıda personelin görev aldığı çalışmalarda, açık alanlar mevsim geçişinden kaynaklanan ağaç atıklarından arındırıldı. Park ve mesire alanları; çalışmalarla vatandaşların güzel havaların tadını doyasıya çıkarabileceği konfora kavuşturuldu.     

EN ÇOK OKUNAN HABERLER