MAHALLE SAKİNLERİ ANLATIYOR HİZMET ÇADIRI SORUNLARI ÇÖZÜYOR

MAHALLE SAKİNLERİ ANLATIYOR HİZMET ÇADIRI SORUNLARI ÇÖZÜYOR

BELEDİYE MAHALLENİZDE HİZMET ÇADIRININ ÇALIŞMALARI BÜYÜK MEMNUNİYETLERE DÖNÜŞÜYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ TÜM ÇALIŞMALARIMIZ SORUNLARI ÇÖZÜP YÜZLERİ GÜLDÜRMEK ADINADIR

Belediye Mahalleniz'de hizmet çadırıyla yapılan çalışmaları değerlendiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş "Tüm gayret ve çalışmalarımız sorunları çözüp yüzleri güldürmek adınadır. Bu manada vatandaşlarımızın uzun yıllardan beri gelen beklentilerini karşılamaya ve sorunları çözmeye devam ediyoruz" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda sorunların yerinde çözüm bulduğu "Belediye Mahallenizde" hizmet çadırı yürüttüğü çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. İlkadım ilçesinde tekrardan devam eden 20 mahallenin sorunlarına yerinde çözüm getiren "Belediye Mahalleniz" hizmet çadırı Baruthane Mahallesi'ni hizmetle kuşatıyor. Belediyeye ait ilgili birimlerin sorunu yerinde gördüğü uygulamada taleplere hızlıca cevap veriyor. Hizmet çadırına gelen vatandaşların sorunları dinleyen ekipler harekete geçerek notu verilen alanın önce temizliği, yol kaldırım, çevre düzenlemeleriyle hepsini gözde geçirip kapsamlı çalışma gerçekleştiriyor. Ayrıca gün içeresinde çadıra gelen vatandaşlara ise ücretsiz şeker, tansiyon ölçümü gibi yapılan çalışmalar vatandaşlarda büyük bir memnuniyete dönüşüyor.

Yapılan çalışmalar sonunda vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizleri de mutlu ediyor" diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş "İlçemizin dört bir yanında üstyapı çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Öncelikle mahallelerimizin eksikliklerini gidermek ulaşım ağımızda bulunan yollarda standardı yükseltmek ve konforu arttırmak için planlı bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızla yılların sorunlarını bir bir çözüyor ve vatandaşlarımızın hizmet beklentilerini karışılıyoruz. Kıymetli halkımıza her daim hizmetin en güzelini vermeyi kendimize görev biliyoruz. Hep birlikte ilkadım'ı dışarıdan bakanların gıpta edeceği bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER