MHP Atakum İlçe Başkanlığı, Muhtarlarla bir araya geldi.

MHP Atakum İlçe Başkanlığı, Muhtarlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Atakum İlçe Başkanlığı, muhtarlarla bir araya gelerek dayanışma ve birlik mesajları verdi. İncesu Kafe'de düzenlenen etkinlik, MHP Samsun İl Başkan Vekili Aykut Çepni'nin katılımıyla gerçekleşti.

MHP Atakum İlçe Başkanlğı'nın ev sahipliğinde düzenlenen programda İlçe Başkanı Av. Filiz Gök, "Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlediğimiz bu buluşma, sadece bir kutlama değil, aynı zamanda yerel yönetimlerle daha sağlam bir iş birliği kurma ve karşılaşılan sorunlara çözüm odaklı yaklaşma çabamızın bir yansımasıdır." şeklinde konuştu.

Gök, muhtarların etkinliğe katılımının, yerel yönetim ve muhtarlar arasındaki diyalogun güçlenmesi adına önemli bir adım olduğunu belirterek, "Muhtarlarımız, toplumun nabzını tutan önemli aktörlerdir. Onların görüşleri ve deneyimleri, yerel yönetim olarak bizler için son derece değerlidir. Bu buluşmada, muhtarlarımızla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. Sorunları anlamak ve çözümler üretmek adına önemli bir platform oluşturduk." dedi.

Samsun İl Başkan Vekili Çepni, "Bu programı düzenleyen Atakum İlçe Başkanımız Av. Filiz Gök ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ederiz" dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER