Kestamit Üreticisi - OKD Polimer

OKD Polimer firması 2004 yılından bu yana, yani yaklaşık 20 yıldır kaliteden ödün vermeden, güvenilirlik ve verimliliğe odaklanarak istikrarlı bir şekilde büyümeyi başarmıştır.

OKD Polimer günümüzde üretimi konusunda piyasanın en önde gelen markalarından biri olmayı başarmış bir firmadır.

OKD Polimer firması kendi geliştirmiş olduğu, döküm yolu ile oluşturulan ve sıkı, sert bir yapıya sahip olan ile adeta sektörün altını üstüne getirmiş, bu atılım ile hem kendini hem de içinde bulunduğu uzmanlık alanını kayda değer oranda ileri taşımıştır.

OKD Polimer firması tarafından geliştirilmekte olan kestamit firmanın tescilli markası ve tescilli ürünü olmak ile birlikte sektör içinde mühendislik plastiği olarak da bilinir. Oldukça yüksek bir dayanım seviyesine sahip olan kestamit özellikle metal ile sürtünme yöntemi ile çalıştığında verimlilik seviyesi çok yukarılara çıkabilir.

Özellikle son yıllarda makine sektörü içerisinde kestamit kullanımında ciddi bir artış olduğu gözlemlenmiştir. Kestamit, ölçü stabilitesi bakımından çok etkili ve kesin çözümler sunması ve bu konuda ciddi anlamda bir fark yaratması ile kısa sürede sektörün vazgeçilmez parçalarından olmuştur.

Kestamit yalnızca OKD Polimer firması tarafından üretilir ve firmanın tescilli markası, kendi özel üretimidir. Bu ürün ile piyasadaki yerini daha da sağlamlaştırmış olan firma Türkiye'nin değerli sanayicileri için inovasyon, üretim ve genel anlamda teknoloji odaklı çalışmalarını hızla sürdürmekte ve her geçen gün değerini artırmaktadır.

Firma bu duruma ek olarak bünyesinde barındırmakta olduğu CNC kontrolüne sahip işleme ve kesim makineleri ile özellikle teknik plastikler konusunda kullanıcılarına sağlam, kaliteli, dayanıklı ve bunun yanında cazip ve ekonomik çözümler üretmek konusunda oldukça tecrübelidir. Müşterileri ile daima ''kazan - kazan'' felsefesini benimseyerek çalışan OKD Polimer firması genel anlamda iş ortaklarını daima memnun etmiş ve bu kişiler tarafından sıkça tavsiye edilmiştir.

Global çapta bir firma olan Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Polonya ve Vietnam gibi birçok ülkeye özellikle yedek parça alanında ciddi anlamda ihracat faaliyetleri gerçekleştirir.

Teknik plastik üretimi ve teknik plastik işleme konularında uzman olan firma daima müşteri memnuniyetini ön plana koyar ve müşterilerine her zaman, istikrarlı bir biçimde kalite, güven, profesyonellik ve özverili bir çalışma vadeder.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER