Dudak Kalemi Ne İşe Yarar? Nasıl Sürülür? Nasıl Kullanılır?

Dudak Kalemi Ne İşe Yarar? Nasıl Sürülür? Nasıl Kullanılır?

Pürüzsüz ve renkli bir dudak için herkesin tercihi farklı olabilir.

Ruj kullanımı yerine farklı bir alternatif arayanlar tercihini dudak kaleminden yana kullanır. Taşma ihtimali daha düşük olan günlük kullanımda kolay bir uygulama sunuyor. Genelde dudak kalemleri dudağın kenarını çerçevelemek için tercih edilse de çoğunlukla tamamına sürülür.

 Dudak kalemi ruj olarak kullanılır mı sorusu herkesin merak ettiği sorulardan biridir. Dudakların tamamını renklendirmek için kullanılan bu kalemler en az ruj kadar iyi çalışan bir ekipman. Dudak kalemi ve ruj uyumu elde etmek için dudak kaleminde rujunuz ile uyumlu renkler tercih etmelisiniz.

Dudak kalemini çerçeve olarak kullanıyorsanız dudak kenarlarına uygulama yapmanız gerekir. Bunun için öncelikle üst dudağı çerçeveleyerek işe başlayabilirsiniz. Pürüzsüz bir kalem uygulamasında zorluk çekiyorsanız dudağı orta kısmına kalemle bir çarpı işareti yapın. Ardından çarpı işaretlerinden tutarak sağa ve sola doğru dudağın her iyi yanını çerçevelemeyi deneyin. Dudak kalemini ruj yerine kullanmayı düşünüyorsanız çerçevelerden sonra iç kısmı kalemle doldurabilirsiniz.

 Sadece dudak kalemi kullanmak çok daha sade ve hafif bir makyaj elde etmenizi sağlar. Ancak kullandığınız dudak kaleminin rengi de sadelik konusunda belirleyici rol üstlenir. Dudak kalemi renkleri genel olarak açık ve koyu tonları beraberinde getirir. Bu sayede tıpkı rujda olduğu gibi belirgin bir dudak makyajı elde etmeniz mümkün hale gelir.

 Dudak Kalemi Sürmek İçin İpuçları

Dudak kalemi kullanırken dudağınızı ön plana çıkarmayı düşünüyorsanız renk seçimi oldukça önemli. Daha belirgin bir dudak makyajı için kahverengi, bordo ve kırmızı renkler ideal olacaktır. Kahverengi dudak kalemi soğuk ve baskın makyajlar için gereken etkiyi sağlar. Özel bir yer için makyaj yapıyorsanız kırmızı ya da bordo renkli kalemlerden faydalanabilirsiniz.

Dudak kalemini uygularken en çok işinize yarayan ipucu hiç şüphesiz yumuşak dudaklar olacaktır. Kalemin daha pürüzsüz bir görüntü sunması için öncesinde dudak kremi uygulamanız gerekir. Bu sayede yumuşayan dudaklarınızda hem kalemi uygulamanız kolaylaşacak hem de pürüzsüz dudaklara sahip olacaksınız.

 IMPALA Dudak Kalemi ? Lipliner No: 233(KOYU SOMON)

Dudak kalemi ile kusursuz ve çarpıcı dudaklara sahip olmak için IMPALA Dudak Kalemi ? Liplinerfarkını deneyimleyebilirsiniz. Kolayca uygulanabilen İmpala Dudak Kalemi, koyu somon rengi sayesinde soft bir görünüm elde etmenizi sağlar. Günlük makyajın vazgeçilmez tonlarından biri olan koyu somon ile daima zahmetsiz ve göz alıcı dudaklara sahip olabilirsiniz.

arayışındaysanız birbirinden güzel renkler İmpala Kozmetik'te. Kaliteli ve kalıcı kozmetik ürünleri müşterileriyle buluşturan İmpala Kozmetik hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için adresini ziyaret edebilirsiniz.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER