Samsunspor'da hoca transferi Başkan Yıldırım'ın dönüşüne kaldı

Samsunspor'da hoca transferi Başkan Yıldırım'ın dönüşüne kaldı

Yılport Samsunspor'da teknik direktör arayışlarının sonlandırılması için, Cuma günü oynanacak İtalya -Türkiye maçını seyretmek için İtalya'ya gidecek Başkan Yüksel Yıldırım'ın dönmesinin bekleneceği öğrenildi

Yılport Samsunspor'da Eroldo, Hasan Kılıç ve Hüseyin Öztürk transferlerinin ardından diğer transferler için teknik direktörün beklenmesine karar verildiği öğrenildi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın öncelikle teknik direktörle anlaşma yapmak istediği ifade edildi. Başkan Yıldırım'ın Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçı olan İtalya- Türkiye maçını seyretmek için İtalya'ya geçeceği, maçtan sonra Türkiye'ye döndüğünde teknik direktör görüşmelerine hız vereceği kaydedildi.

Yılport Samsunspor yönetimine yakın kaynaklardan edilinilen bilgiye göre; Samsunspor kalecisi Nurullah ile ilgili olarak Göztepe yöneticilerinin sadece bilgi aldı, ancak bugüne kadar her hangi bir temas veya randevu talebinde bulunulmadı. Aynı kaynaklar, Samsunspor'un bonservisi elinde olan üç futbolcuyu transfer ettiğini, yeni transfer çalışmalarının ise teknik direktör ile anlaşılmasının ardından, onun fikirleri doğrultusunda yapılacağını, kamuoyunda ismi geçen futbolcuların hiç birisiyle ilgili bir temas içinde olunmadığını bildirdi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER