Samsun'da pitbull dehşeti! 11 yaşındaki kızı paramparça etti

Samsun'da pitbull dehşeti! 11 yaşındaki kızı paramparça etti

Samsun'da parktaki köpekleri sevmek isteyen 11 yaşındaki kız çocuğu pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğradı. Kanlar içinde kalan ve ölümden dönen kız hastanelik oldu.

Samsun'da yaşanan olay Havza'nın Memduhiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 yaşındaki Tuğba Kaplan ve arkadaşları oyun oynarken parkın yanındaki bahçede bulunan köpekleri sevmek istedi. Evin bahçesinde bulunan ve bağlı olmadığı ileri sürülen 3 adet pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayan Tuğba Kaplan, diğer insanların yardımına koşması üzerine ölümden kurtuldu. Kanlar içinde kalan kız çocuğu önce Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı ve ilk müdahale burada yapıldı. Ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen kız çocuğu, tomografisi çekilip müdahalesi yapıldıktan sonra yine ambulansla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

  ISIRDI VE İÇERİ ÇEKTİ

Dehşet verici anları anlatan 11 yaşındaki Tuğba Kaplan, arkadaşları ile parka gittiğini, arkadaşının köpekleri sevmek için yanına gidip kapıyı açınca köpeklerin kendisini ısırmaya başladığını ve sürükleyerek içeri çektiğini söyledi.

  "YAZIK GÜNAH! ŞİKAYETÇİYİM"

Tuğba Kaplan'ın babası Metin Kaplan ise, "Çocuklar parka gidiyorlar. Parka giderlerken kapıyı açıyorlar. Köpek gelip bunları ısırıyor. 3-4 tane, 5 tane pitbull cinsi köpek. Şehrin merkezinde bunları besliyor. Yazık günah değil mi? Şikayetçiyim" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER