Hatıra kombineni al, Samsunspor'u yalnız bırakma

Hatıra kombineni al, Samsunspor'u yalnız bırakma

Yılport Samsunspor'da hatıra kombineler 22 Eylül Salı gününden itibaren satışa sunulacak. Başkan Yıldırım, 'Samsunsporumuzu yalnız bırakmayalım' çağrısında bulundu

Yılport Samsunspor'da hatıra kombineler 22 Eylül Salı gününden itibaren satışa sunulacak. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Haydi Büyük Samsunspor Taraftarı desteğinizle Süper Lig'e ele ele çıkalım" çağrısında bulundu.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım taraftara hatıra kombine alarak Samsunspor'u yalnız bırakmama çağrısında bulundu. Başkan Yıldırım çağrısında, "55. Yıl Hatıra kombinelerimizi alalım ve Samsunspor'umuzu yalnız bırakmayalım. Türkiye'de bir ilki başlatalım. Kaderimize ve Covid-19'a baş kaldıralım. Haydi Büyük Samsunspor Taraftarı desteğinizle Süper Lig'e ele ele çıkalım. Haydi Şampiyon takımın büyük taraftarları söz sizde!" ifadelerini kullandı.

 22 EYLÜL SALI GÜNÜ SATIŞTA

Yılport Samsunspor'un hatıra kombinelerinin 22 Eylül Salı günü satışa çıkarılacağı açıklandı. Samsunspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Büyük Samsunspor taraftarı;
Alacağınız hatıra kombineleri tribünlerde sizlerle buluşacağımız güne kadar birer anı ve fedakarlığınızın bir simgesi, federasyonun izin vermesi halinde ise mabedimize giriş kartınız olacak. Salı gününden itibaren Nuri Asan Store55 mağazasından ve Store55.com.tr adresinden ön satışa çıkacak olan hatıra kombinelerimiz kayıt olma ve satın alma sıralamasına göre taraftarlarımıza gönderilecektir. Ayrıca Hatıra Kombinesi alan tüm taraftarlarımızın fotoğraflı kartonetleri tribünde yerini alacacaktır. #hatıranyeter" açıklaması yapıldı.
Hatıra Kombinelerin fiyatlarının Vip 1750 TL, Batı 600 TL, Doğu 255 TL, Kuzey 130 TL, Güney 130 TL olacağı bildirildi.


SAMSUNSPORUMUZU YALNIZ BIRAKMAYALIM

EN ÇOK OKUNAN HABERLER