Samsunspor bayramlaştı

Samsunspor bayramlaştı

Samsunspor, geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Samsun protokolü, kulüp yöneticileri ve yüzlerce Kırmızı-Beyazlı taraftarın katılım sağladığı bayramlaşma töreninde birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı

BİRLİKTELİK MESAJLARI VERİLDİ

Kırmızı-Beyazlı ekip dün Nuri Asan Tesisleri’nde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Samsunspor Başkan Vekili Tahsin Raci Kosif, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Kırmızı Beyazlı taraftar katıldı. Geleneksel olarak her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da taraftarla bir araya gelen yönetim kurulu, şehrin protokol üyeleri ve taraftarlar birliktelik mesajı verdi. Bir hayli samimi geçen bayramlaşma töreninde taraftarlar şampiyonluk tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi. Yoğun ilgi gören tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sonra buldu.

ZAFERLE DOLU BİR SEZON UMUT EDİYORUM

Yeni sezonun zaferlerle dolu bir yıl olması temennisinde bulunan Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, birlikteliğin güç verdiğine dikkat çekti. Başkan Uyanık, "Samsunspor tesislerine gelen Samsusnpor'un gerçek sahibi olan taraftarlarımızla bayramın güzelliğini birlikte yaşıyor, birbirimizle kucaklaşıyoruz. Buda bize güç veriyor. Takımımız kamp için Erzurum'da toplandı. Orada 9 günlük bir kamp yapacağız. 9 günlük kampa 3 tane de hazırlık maçı sıkıştırdık. İnşallah iyi bir sezon olacak. Artık bu sezona saklı umutlarımızla geçmişi bir tarafa bırakıp; gelecek sezona odaklanacağız. İnşallah bu yıl Samsunspor’un zaferleriyle dolu bir sezonu olur" diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER