Mustafa Demir, görevi devraldı

Mustafa Demir, görevi devraldı

Zihni Şahin'den Büyükşehir Belediye Başkanı görevini devralan Mustafa Demir, 'İlkadım ve Atakum'da da asla ayrım yapamadan güç birliği ile birlikte çalışma profilimize ve hedefimize katkı sağlamaya yönelik hareket edildiğinde hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz' dedi

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında oyların yüzde 47,37’sini alarak başkan seçilen Mustafa Demirönce mazbatasını aldı ardından ise Zihni Şahin’den görevi devraldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen törene; ilçe belediye başkanları, geçmiş dönem belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar partililer, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

MAZBATAYI ALDI

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında oyların yüzde 47,37’sini alarak başkan seçilen Mustafa Demir, yapılan itirazların sonuçlanmasının ardından dün Samsun Adalet Sarayı’na gelerek, mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver’den aldı. Kemal Alver, Başkan Mustafa Demir’i tebrik ederek, başarılar diledi. Başkan Demir de Kemal Alver’e çiçek takdim etti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER