KAPAT

Yüksel Yıldırım birlik ve beraberlik mesajı verdi

Samsunspor AŞ'nin ortaklarından Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından Kırmızı- Beyazlı camianın kuruluşunun 54 yılını kutladı

Yıldırım, yayınladığı mesajda, "Şanlı Samsunspor'umuzun 54. kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutlarım. Şanlı armamızı ve takımımızı hak ettiği yerlere yönetim, İrfan Buz hocam ve futbolcularla birlikte taşıyacağız. Şanlı, mutlu ve başarılı nice yıllara Sevgili Samsunspor'umuz" ifadelerine yer verdi. 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da Samsunspor'u ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yeniden seçilen Başkan İsmail Uyanık'a 'hayırlı olsun' dileklerini sunan Sandıkçı, "Samsunspor bu kentin her şeyi. Yükseliş sezonunda şampiyonluğa olan inancımız tam. Samsunumuzun marka değeri olan Samsunspor'a zorlu lig maratonunda şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor'da tedavisinin ardından ara vermeden antrenmanlara başlayan kaptan Ercan Yazıcı, yeni sezona Nuri Asan Tesisleri’nde hazırlanıyor. 

 Şu anda yüzde 70-80 olarak hazır olduğunu söyleyen Yazıcı, "Önümüzdeki sezon, geçen sezon yaptığımız hataları, yanlışları tekrarlamamak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Ayrıca bazı internet sitelerinde Mehmet Ozan Tahtaişleyen ve Galip Güzel'le anlaşıldığı yazılsa da, bu iki transfer için doğruluk payı olmadığı öğrenildi. Samsunspor transfer komitesinin irtibata geçmediği öğrenilen iki oyuncuyla ilgili çıkan haberler ise hayretle karşılandı. Haberlerin menajer oyunu olabileceği, şu anda böyle bir gündem olmadığı ifade edildi.

Tanıtım Yazısı Hizmetlerinin En Güvenilir Adresi
Fatura Onay Yazılımı
Koçlukta Gizlilik ve Pratik Uygulamanın Önemi