KAPAT

Adnan Berk'ten erkekliğe ilk adım

Adnan Berk'ten erkekliğe ilk adım

Samsun'da Şehri ve Erkan Sarı çiftinin biricik oğlu Adnan Berk'in sünnet düğünü yoğun bir katılım ile Atakum Yalı Kafe'de gerçekleşti.  Gecede Adnan Berk, erkekliğe ilk adımını atmanın gururunu yaşadı.

Samsun'da Sarı ailesinin büyük gurur yaşadığı gecede minik Adnan Berk, konukların alkışları ve Mehter Marşı eşliğinde salona girdi. 

Duygusal anların da yaşandığı sünnet şöleninde, aileyi mutlu gününde yalnız bırakmayan dostları Adnan Berk’i adeta sevgiye boğdu. Davetliler keyifli bir gece geçirerek Adnan Berk ve ailesinin mutlu gününe eşlik etti.

Sünnet düğününe katılan konuklar Sarı ailesinin mutluluk ve heyecanına ortak olurken, Sarı ailesi davetlileri kapıda karşıladı ve yakından ilgilendi. 

Düğünde katılımcılar, çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. 

Atakum Yalı Kafe’de düzenlenen programa; Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Haber Medya Grubu Genel Müdürü Ali Yılmaz Ergen, iş adamları, Sarı ve Aydıner ailelerinin akrabaları, aile dostları ve davetliler katıldı.

Tanıtım Yazısı Hizmetlerinin En Güvenilir Adresi
Fatura Onay Yazılımı
Koçlukta Gizlilik ve Pratik Uygulamanın Önemi