KAPAT

Yöresel lezzetler Samsun'da!

Atakum Belediyesi ve OMÜ öğrencileri iş birliğinde düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Fuarı'nda Türkiye'nin 70 ilinden yöresel lezzetler Samsunluların beğenisine sunuldu

Atakum Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) destekleriyle Fatih Avcı ve İrem Yazıcı koordinatörlüğündeki 15 OMÜ öğrencisi, Yöresel Ürünler ve Hediyelik Fuarı'nı açtı. Dün, Atakum Atakent Cağaloğlu Kavşağı'nda açılan fuara Samsunlular yoğun ilgi gösterdi. Fuarda, Gümüşhane'nin pestilinden, Trabzon'un tereyağına, Adıyaman'ın nanesinden, Kahramanmaraş'ın çemenine kadar geniş bir yelpazede ürün bulunuyor. GELECEKLERİ PARLAK Fuarı ziyaret eden OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, üniversite öğrencisi gençleri girişimcilik ruhu nedeniyle tebrik etti. 70 İLDEN ÜRÜN VAR Fuarı koordine eden OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Fatih Avcı, "15 OMÜ öğrencisi olarak 8 karışımlı yöresel bir kahve üretiyoruz." diye konuştu. Fuarın kapıları, 10 Mart'a kadar açık olacak.

2024 Yılında Samsun’da Avcılık ve Yetiştiricilik Yoluyla 65.210 Ton Su Ürünleri Üretimi Gerçekleştirildi
Çin kökenli bir solunum virüsü olan İnsan Metapnömovirüsü (HMPV) vakalarındaki artışın tüm dünyada endişe yarattığını belirten Göğüs Hastalıkları Uzm
Trafik Kazasında Yaralandım. Sigorta Şirketinden İkinci Kez Tazminat Alabilir Miyim?