KAPAT

Tekkeköy 19 Ocaka kilitlendi

Tekkeköyün, Cumhurbaşkanı Erdoğanı ağırlamaya hazırlandığını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy bir kez daha Cumhurbaşkanı ile buluşuyoruz dedi

19 Ocak Cumartesi günü Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan AK Parti Samsun aday tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacak olması Tekkeköy genelinde büyük heyecan oluştururken, ilçe de 7’den 70’e herkes 19 Ocak gününe kilitlendi.

ÖRNEK KARŞILAMA

Tekkeköy’ün Cumhurbaşkanını bir kez daha ağırlama heyecanı içinde olduğuna dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her zaman olduğu gibi hep birlikte el biriliğiyle Cumhurbaşkanımıza şehrimize ve ilçemize yakışır bir karşılama yapacağız 19 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da ilçemizde bulunan Yaşar Doğu Spor Salonumuzda Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Tekkeköy halkının Cumhurbaşkanına olan sevgisini herkes iyi bilir. AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan olduğu 2014 yılında ilçemiz meydanında mahşeri bir kalabalık ile ağırlayarak kendisine olan sevgimizi gösterdik. Tüm Samsun olarak her zamanki gibi örnek bir karşılama ve ev sahipliği yapacağız” şeklinde konuştu.

Tanıtım Yazısı Hizmetlerinin En Güvenilir Adresi
Fatura Onay Yazılımı
Koçlukta Gizlilik ve Pratik Uygulamanın Önemi