VM Medical Park ve Liv Hospital Samsun sağlıkta kariyer fırsatlarını tanıttı

VM Medical Park ve Liv Hospital Samsun sağlıkta kariyer fırsatlarını tanıttı

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na katılım sağlayan VM Medical Park ve Liv Hospital Samsun hastaneleri, sağlık sektöründeki kariyer fırsatları hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

Samsun'da gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Samsun Üniversitesi iş birliğiyle düzenlendi. Fuar, bölgedeki genç yeteneklere kariyer fırsatları sunmak, işverenlerle öğrencileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen önemli bir etkinlik oldu.

Kariyer olanakları anlatıldı

Bu yılki fuara, Samsun sağlık sektörüne yön veren kuruluşlardan VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun da katıldı. Her iki kurum da, fuar kapsamında stant açtı.

Fuar süresince, VM Medical Park ve Liv Hospital Samsun Hastaneleri temsilcileri, katılımcılara hastane bünyesindeki farklı departmanlar ve kariyer olanakları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, hastanelerin vizyonu ve misyonu hakkında detaylı açıklamalarda bulunuldu. Çeşitli firmaların katılım sağladığı fuarda, öğrencilerin gelecekteki kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak bilgi ve fırsatlar detaylı olarak anlatıldı.

VM Medical Park Samsun Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Betül Öztürk, "Yetenek Her Yerde temasıyla tüm gençlere birer yetenek oldukları bilincini aşılayarak, sağlık sektöründe öncü marka olan kurumumuzun, çeşitli üniversite öğrencileri ile bir araya gelip kariyer fırsatlarına yönelik bilgilendirmelerle onların geleceğe bakış açılarına dokunduğumuz için mutluyuz" dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER