İş dünyası uçak seferlerinde düzenleme istiyor!

İş dünyası uçak seferlerinde düzenleme istiyor!

İş dünyası uçak seferlerinde düzenleme istiyor!

İş dünyası uçak seferlerinde düzenleme istiyor...

Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya hatlarını direkt ve düzenli olması talebi ile ilgili Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu açıklama yaptı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bir araya gelen Samsun meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, uçak seferlerinin sürekli değişmesi, sıklıkla iptal edilmesi ya da elverişsiz saatlere sefer planlamalarının yapılmasına ortak tepki koydu. 

Toplantı salonunda ortak basın bildirisini okuyan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Özellikle, Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya ile her gün için sabah ve akşam karşılıklı gidiş dönüş seferlerinin konulması başta işadamlarının ve tüm Samsun halkının beklentisidir” dedi. 

Bu dört noktaya direkt uçak seferlerine acil ihtiyaç olduğunu belirten Murzioğlu, şöyle devam etti.

Konuyla ilgili taleplerini bildirdiklerini sözlerine ekleyen Murzioğlu "gelinen noktada sıkıntıların artarak devam ettiğini görmekteyiz. Sefer saatleri düzelmediği gibi hem sefer sayıları giderek azaldı, hem de saatleri daha da kötü hale geldi" dedi ve yetkililerden hassasiyet istedi.

Başkan Murzioğlu ayrıca, ortak basın açıklamasına geçmeden önce, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı düzenlediği Pençe Harekatında şehit düşen askerlere rahmet diledi.

Hafta sonu Samsun’da yaşanan sel felaketi ile ilgili de konuşan Murzioğlu, "Beklentimiz devletimizin sel felaketinin yaşandığı alanları acilen afet bölgesi ilan ederek yaraların bir an önce sarılması yönündedir” açıklamasında bulundu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER