Eşi ve kızını öldüren şahıs: "Eşimi kazayla vurdum, çok pişmanım”

Eşi ve kızını öldüren şahıs: "Eşimi kazayla vurdum, çok pişmanım”

Eşi ve kızını öldüren şahıs: "Eşimi kazayla vurdum, çok pişmanım”

Samsun’un Bafra ilçesinde  meydana gelen olay öncesi Hasan Beykoz, 10 yıldır rahatsızlığı nedeniyle tekerlekli sandalyede yaşam süren eşi Meryem Beykoz’u Bafra Devlet Hastanesine götürüp muayene ettirdi. 

Eve döndüklerinde bir süredir eşi ile kızının arasında yaşanan geçimsizlik evde tartışma yaşanmasına neden oldu

8 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra anne ve babasıyla birlikte yaşayan 2 çocuk annesi Emine Beykoz (35) hastaneden dönen anne ve babasıyla tencere yüzünden tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmada Hasan Beykoz, kızına tabancayla ateş etti. Kurşunlar kızına ve eşine isabet etti. Cinayet sonrası polisi arayan Hasan Beykoz, 2 kişi öldürdüğünü, gelip teslim olacağını söylemesi üzere harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine gittiklerinde anne ve kızın cansız bedenleriyle karşılaştı. Yaşanan olay sonrası Hasan Beykoz da Asayiş Büro Amirliğine giderek teslim oldu.

Eşini ve kızını öldüren Hasan Beykoz, eşiyle hiç bir probleminin olmadığını, onu kazara vurduğunu, çok pişman olduğunu söyledi. 

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemelerinin ardından katil zanlısı, Bafra Adliyesine sevk edildi. Anne-kızın cenazesi ise TOKİ Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlıkta defnedildi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER