İYİ Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: 'Samsun'a bütçeden ödenek ayırın'

İYİ Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: 'Samsun'a bütçeden ödenek ayırın'

İYİ Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: 'Samsun'a bütçeden ödenek ayırın'

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu ve beraberindeki heyet, sel felaketinin yaşandığı Salıpazarı ve Terme ilçelerinde incelemelerde bulundu. Esnaf, sanayi ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten heyet daha sonra ise sel felaketinde hayatını kaybeden 2 vatandaşın ailesine taziyelerini iletti. Alanda yaptıkları incelemelerden sonra Samsun’a dönen heyet, İYİ Parti il binasında basın açıklaması düzenleyerek yaşananlar hakkında bilgi verdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi.

ÇOK BÜYÜK HASAR VAR

Düzenlenen basın açıklamasında ilk olarak konuşan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, O bölge fındık, çeltik ve soya üzerine oluşmuş bir tarım politikası var. Maalesef fındığın büyük bir kısmı zarar görmüş. Ciddi bir maddi zarar söz konusu. ifadelerini kullandı.

DEVLET ÖNCEDEN ÖNLEM ALIR

Alanda inceleme yaptıkları ifade eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, “Afette böyle yaralar sarılacak devlet bu işin altından kalkacak demekten nefret ediyorum. Çünkü devlet büyüktür. diye konuştu.

İNŞALLAH BU SON AFET OLUR

Trabzon’dan sel felaketini incelemek için geldiğini ifade eden İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “ Salıpazarı ilçesinde selin boyutlarını oldukça fazla olduğunu gördük dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER